TRENDOVI

Najljepše šilterice s fora porukama koje nosimo ovog proljeća

Komadi uz koji će svaki outfit učiniti razigranijim!

Modni dodatci su ti koji čine razliku, a uz pravi odabir dodataka svakom stylingu ćete dati neki vlastiti pečat i karakter. Tijekom ove zime vidjeli smo velik povratak šilterica na street style ulične piste, a trend se nastavlja i ovog proljeća. Osim što je kapa jako funkcionalan dodatak koji će vas zaštiti od sunca, modeli s fora porukama odredit će mood svake modne kombinacije.

Funkcionalni i praktični dodatci poput šilterica najlakši su način da svaku svoju odjevnu kombinaciju začinite s malo stava. To ćete posebno postići s komadima koji imaju ispisane šaljivim i inspirativnim porukama koje smo izdvojili iz aktualne ponude high street brendova. Šilterice su odlična opcija da i nešto formalnijim outfitima date dozu opuštenosti, zato izgledaju jako dobro sparene uz sako ili maxi haljine. Također, ako volite minimalistički monokromatski stil, kapa u istoj ili kontrastnoj boji dat će kombinaciji dodatnu dimenziju.

Ovi modni komadi su #mood

U ponudi popularnih brendova pronašli smo pregršt šilterica s originalnim porukama, a mahom neutralni kolorit u kojem modeli dolaze lako ćete uklopiti u gotovo svaki look. Osim neutralnih komada, roza ili zelena šilterica ostavit će upečatljiv dojam i donijeti pravo proljetno raspoloženje. Kao favorite bismo definitivno izdvojili Friday, Saturday, Sunday“ bijelu šiltericu iz Manga koju planiramo nositi tijekom cijelog tjedna i How about no“ crna Reserved šilterica koja je stvorena za one dana kada ne želimo da nas itko išta pita. Sve modele koji će vas inspirirati i nasmijati pogledajte u nastavku!

Bershka (8,99 €), Stradivarius (9,99 €)

Mango (19,99 €), Pull&Bear (9,99 €)

Pull&Bear (9,99 €)

Reserved (12,99 €), Mango (19,99 €)

Stradivarius (9,99 €)

Zara (12,95 €), Mango (19,99 €)

Zara (12,95 €)

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Pull&Bear, Stradivarius, Zara
Objavljeno: 24.03.2023. u 12:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p