TRENDOVI

Najljepše torbice iz aktualne ponude high street brendova! 

Detalj bez kojeg ne možemo zamisliti odjevne kombinacije! 

Već je dobro poznato kako su upravo detalji ‘ono nešto’ što svakoj kombinaciji podaruje element posebnosti i osobnog stila. Stoga, ako bismo morali izdvojiti jedan bez kojeg jednostavno ne možemo, torbe bi se nameću kao logičan odgovor, a srećom, trenutna ponuda u omiljenim high street trgovinama je i više nego odlična! 

Iako se u ponudi i dalje većinom nalaze manji modeli torbi, nama su za oko zapele varijante nešto većih dimenzija. Naime, spomenute torbe su vrlo praktične, ali i stylish, pa volite li pomiriti funkcionalnost s atraktivnim lookom, s odabirom velikih torbi nećete pogriješiti. Što se tiče samog dizajna, volimo vrećaste modele koji su vrlo ležerni i fora, ali i one krutog kroja koje su sjajan odabir volite li elegantnu estetiku. Primjerice, Mango ima sjajan vrećasti model u trendi srebrnoj nijansi koji će poginut baš svaki styling, a nepogrješiv odabir je i Monina torba u bijeloj boji. 

Kada je riječ o manjim modelima, najviše volimo baguette varijante. Ovaj model je istovremeno chic, ali i praktičan bez obzira na to što je riječ o torbi manjih dimenzija. Zara, Mango, H&M samo su neki od brendova u čijoj ponudi ćete pronaći pregršt divnih varijanti, a Massimo Dutti modeli svidjet će se svim zaljubljenicima u clean dizajn koji svojom jednostavnošću privlači baš svu pažnju.

Stoga, budući da se trenutno mogu pronaći odličnim modeli na popustu, a ne nedostaje niti novih kolekcija, u nastavku smo izdvojili nekoliko stylish torbi iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Mona (214,90 EUR, 224,90 EUR)

Zara (15,99 EUR)

H&M (30,99 EUR)

Zara (25,99 EUR)

H&M (35,99 EUR)

Zara (15,99 EUR)

H&M (29,99 EUR)

Mango (12,99 EUR)

Mango (99,99 EUR)

Massimo Dutti (349,00 EUR)

Mango (9,99 EUR)

Reserved (25,99 EUR)

 

 

Foto: Instagram, Reserved, Massimo Dutti, Zara, H&M, Mango, Mona
Objavljeno: 16.01.2023. u 13:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p