TRENDOVI

Najljepši blejzeri iz kojih se nećemo skidati cijelu godinu

Modni komad koji u svaki ormar unosi pregršt odličnih outfit ideja!

Budući da svoje dane još uvijek provodimo unutar topline vlastitog doma te da se povratak nekoj normalnijoj rutini predviđa na proljeće, ono u što ćemo zasigurno odmah 'uskočiti' su blejzeri, koji sve češće preuzimaju ulogu lagane jakne. Također je riječ o modnom komadu koji spada u skupinu vječnih klasika, stoga ako ne znate kako iskoristiti aktualna sniženja, s blejzerom definitivno nema greške!

Ono što posebno volimo kod blejzera jest njegova sposobnost transformacije i prilagodbe baš svakom stilu. Također ga možemo vrlo lako kombinirati i s ostalim modnim komadima iz ormara te se sjajno uklapa u baš sve prigode. Tako ćemo blejzer odjenuti kada nas čeka važan poslovni sastanak, a gdje želimo dobiti na samopouzdanju, a jednako će sjajan odabir biti i za casual šetnju gradom. Koliko je blejzer svestran modni komad potvrđuje i činjenica da je sve češće sastavni dio naših elegantnih modnih izdanja, pa čak i vjenčanja, posebice u ovim vremenima kada su nešto aktualnija mala, intimna vjenčanja. Blejzeri također ne znaju niti za godišnja doba, pa ih jeseni i zimi nosimo ispod toplih kaputa, dok u nešto toplijim sezonama služe kao lagano pokrivalo.

Kada govorimo o uzorcima, svaka sezona ističe svojevrsni trend kojem je zaista teško odoljeti, a trenutno je najatraktivniji karirani, kao i vječne prugice koje polako dobivaju epitet klasika među uzorcima. U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih modela iz high street ponude, a neka od njih možete pronaći i na sezonskom sniženju!

Bershka (150 kn), (150 kn)

Massimo Dutti (900 kn), (700 kn)

Bershka (150 kn), (280 kn)

Reserved (350 kn), (160 kn)

Massimo Dutti (700 kn), (700 kn)

Stradivarius (280 kn), (230 kn)

Massimo Dutti (700 kn), (700 kn)

Foto: Instagram, Stradivarius, Massimo Dutti, Reserved, Bershka
Objavljeno: 06.01.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p