TRENDOVI

Najljepši crni kaputi kao stvoreni za zimske outfite!

Klasik kojem se uvijek vraćamo!

Govorimo li o klasicima, crni kaput se bez imalo razmišljanja nameće kao nepogrješiv odabir u svim onim trenutcima kad želite izgledati profinjeno i elegantno, ali i odvažno i trendi. Upravo zato ako već niste, krajnji je trenutak da garderobu nadopunite bezvremenskim crnim kaputom u kojem sigurno nećete proći nezamijećeno.

Ima nešto posebno u crnoj (ne)boji, njezinoj hrabrosti i oštrini, ali istovremeno i fragilnosti koja krije neodoljivu minimalističku notu i dopušta mali milijun kombinacija. To je samo još jedan od razloga zašto se crnoj boji baš uvijek vraćamo i zašto je crni kaput 'must have' odabir s kojim će svaka kombinacija biti za nekoliko stepenica posebnija. Što se tiče kroja, volimo ženstvene kapute A kroja, kao i one koji prate liniju tijela naglašenim strukom te su kao takvi izvrsni za poslovne kombinacije, ali i neobavezne odlaske u grad. S druge strane, ne odričemo se niti modernih oversized varijanti koje komuniciraju ležernost i fluidnost pritom obraćajući posebnu pažnju na estetiku koja koketira s jednostavnom, a tako upečatljivom klasikom. Prilikom odabira savršenog crnog kaputa poigrati se možete primjerice reljefnim detaljima, zanimljivim načinima kopčanja ili pak decentnim uzorcima u vidu veza koji će cijelu priču zaokružiti na pravi način i podariti joj dašak autentičnost.

Unatoč tome što je high street ponuda raznih brendova i više nego odlična, u nastavku smo ipak istaknuli crne kapute iz Reserveda za koje smo sigurni da će se odlično uklopiti u svačiji stil!

800 kn

900 kn

400 kn, 800 kn

500 kn

350 kn

400 kn, 500 kn

250 kn

500 kn

900 kn, 500 kn

600 kn

400 kn

Foto: Instagram, Reserved
Objavljeno: 31.10.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p