TRENDOVI

Najljepši kardigani koje ćete kombinirati u raznim varijantama!

Jedan od najdražih komada kad se temperature spuste!

Zimske kombinacije karakteristične su po brojnim slojevima koji nam dopuštaju da se poigramo modom i u konačnici kreiramo zanimljive stilske priče. U sve to sjajno se uklapaju i kardigani, odnosno nešto duže veste koje nas prije svega griju, a potom naravno i kombinaciju čine neodoljivim stylish zimskim outfitom.

Kardigani su bez imalo razmišljanja apsolutni 'must have' kada govorimo o zimskim outfitima, a razlog zašto je to tako krije se u njihovoj multifunkcionalnosti. Naime, ako bismo morali izdvojiti jedan od omiljenih zimskim odabira to bi svakako bile traperice, gležnjače, dobar kaput, dolčevita i nezaobilazni kardigan. Kardigan će svemu podariti dozu opuštenosti i komfora, ali pritom kreirati posebnu kombinaciju koja će zasigurno privlačiti sve poglede. Naravno, osim spomenute varijante nisu isključene niti kombinacije s haljinama ili suknjama, a jednako tako volimo modele kardigana koji su i nešto kraći te kao takvi odlično pristaju različitim modelima hlača i suknji.

Mogućnosti je doista mnogo, a iako znamo da već imate svoj najdraži model nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu omiljenih brendova i postojeću kolekciju nadopuniti novim stylish kardiganima za koje smo sigurni da će se bez problema uklopiti u svačiji stil, naglasiti osobnost i potaknuti kreativnost.

U nastavku potražite ključnih 15 komada!

&OtherStories ($129)

&OtherStories ($119), Reserved (140 kn)

H&M (17,99 €)

&OtherStories ($149), H&M (24,99 €)

Stradivarius (150 kn)

H&M (29,99 €), Reserved (120 kn)

H&M (24,99 €)

Uterque (1000 kn, 700 kn)

Stradivarius (230 kn)

Stradivarius (150 kn), Stradivarius (230 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Stradivarius, Uterque, &OtherStories, H&M
Objavljeno: 11.01.2021. u 12:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p