TRENDOVI

Najljepši kombinezoni iz aktualne ponude koje možete nositi u svakoj prilici!

Za jednostavne a upečatljive outfite!
Ako ste i vi veliki ljubitelji praktičnih, jednostavnih modnih komada koji su toliko svestrani da ih možete kombinirati na razne načine, tada smo sigurni kako u vašem ormaru imate barem nekoliko modela stylish kombinezona koji su i sljedeće sezone nedvojbeno ponovno u modi!

Kombinezon je jednostavna, ‘gotova’ odjeća koja garantira sjajan izgled baš svaki put, zbog čega je s vremenom postao sastavni dio gotovo svačije garderobe. No, s lakoćom ćete pomoću nekoliko stilskih trikova vaš cjelokupni styling podignuti na višu razinu. Primjerice, za nešto elegantniji look, svoje svakodnevne omiljene kombinezone upotpunite sjajnom torbom i elegantnim cipelama, a za nešto opušteniji stil, odaberite tenisice, oversized blazer ili pak sve popularnije šilterice koje su isto tako ove sezone apsolutni must-have! Ako ste pak u potrazi za glamuroznim lookom, predlažemo da u kombinaciju dodate omiljeni nakit poput bisernih naušnica ili slojevitih ogrlica koje će najljepše stajati uz nešto dotjeranije modele kombinezona, a koje ćete bez problema pronaći u aktualnoj ponudi omiljenih brendova!
 
Od elegantnih modela koje se mogu mjeriti s vašim najdražim haljinama za izlazak, pa sve do opuštenih silueta koje garantiraju ‘bezbrižni’, maksimalno opušten look, u nastavku smo izdvojili naše favorite koje naši omiljeni brendovi trenutno nude, a koje smo brže bolje poželjeli strpati u košaricu!

Mango (69,99 €)

 Mango (25,99 €)

 Mango (25,99 €)

 Zara (39,95 €)

 Mango (59,99 €)

 Stradivarius (9,99 €)

 Mango (25,99 €)

 Zara (29,95 €)

 Reserved (25,99 €)

Foto: Instagram, Mango, Zara, Reserved, Stradivarius
Objavljeno: 03.02.2023. u 13:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p