TRENDOVI

Najljepši kombinezoni iz aktualne ponude omiljenih brendova koji su kao stvoreni za svečanije prilike!

Modeli koje ćete obožavati nositi!
Kombinezoni su jedan od onih odjevnih komada koji obožavamo nositi, prvenstveno zato što je uz njih vrlo lako kreirati elegantnu kombinaciju bez imalo napora, što posebice volimo ljeti, kada su temperature zraka nepodnošljivo visoke i kada se trudimo gotovo sve svoje odjevne kombinacije svesti na jednostavne, što lepršavije komade, pa čak i kada se radi o elegantnijim izdanjima. 

Iako kombinezon ne može zamijeniti prozračne, ljetne haljinice, svi oni koji preferiraju nositi hlače trebali bi uzeti u obzir kombinezone koji prilikom kreiranja outfita zahtijevaju minimalan napor, a koji mogu itekako sjajno izgledati u raznim prigodama. Bez obzira na to tražite li kombinaciju za radno mjesto, svakodnevne šetnje ili pak na svečane, ljetne večere, kombinezon je jedan od onih komada koji je primjenjiv u svim situacijama. A s obzirom na trenutnu ponudu kombinezona koju možete pronaći u aktualnoj ponudi omiljenih brendova, ovoga puta smo se fokusirali na one svečanije modele uz koje ćete vrlo lako postići glamurozan, svečani look koji možete nositi i na vjenčanje!
 
Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili najljepše modele koje trenutno možete pronaći u aktualnoj ponudi omiljenih brendova, a s kojima ćete zablistati na baš svakom događaju! 

Reserved (300 kn)

Mango (250 kn)

Reserved (120 kn)

 Mango (350 kn)

 Mango (350 kn)

Stradivarius (250 kn)

 Mango (450 kn)

Bershka (200 kn)

Zara (400 kn)

Foto: Instagram, Mango, Reserved, Zara, Bershka
Objavljeno: 10.08.2022. u 13:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p