TRENDOVI

Najljepši kratki kombinezoni za ljeto

Odličan i jednostavan komad!

Za ljetne komade volimo da su prozračni, lagani i praktični, a navedenom opisu definitivno najbolje odgovaraju šarmantni kombinezoni i to oni kratki. Ovaj model kombinezona savršeno pristaje svim ljetnim varijantama te je svakako komad koji se mora pronaći u vašoj garderobi.

Poznato je kako su kombinezoni jedni od najdražih modnih komada, a oni ljetni posebno su nam omiljeni. Jedan od glavnih prednosti kombinezona je njegova praktičnost i jednostavnost koja garantira sjajan izgled s minimalno truda i posvećenog vremena. Ono što predlažemo za lakše podnošenje vrućih ljetnih temperatura su kratki kombinezoni, a trenutna high street ponuda posebno nam je zaplela za oko. Postojeće kolekcije sadrže dnevne, ali i večernje modele koji su elegantni i profinjeni, a s druge strane dovoljno zaigrani da mogu funkcionirati i u chic dnevnim kombinacijama. Kada govorimo o bojama volimo neutralne zemljane nijanse, ali i one vibrantne, stoga za koju god se odlučili poseban izgled neće izostati. Ono što predlažemo je da se da se poigrate s detaljima, šeširima i cipelama kako biste outfitu podarili vlastitu osobnost i ono nešto što će ga izdvajati od svih ostalih.

Budući da je baš sada pravo vrijeme za obnovu ljetne garderobe, zavirite u aktualnu ponudu u kojoj ćete sigurno pronaći onaj kratki kombinezon koji odgovara vašem stilu, a mi smo u nastavku izdvojili nekoliko najatraktivnijih.

Bershka (140 kn, 180 kn)

Bershka (190 kn), H&M (90 kn)

Bershka (200 kn)

H&M (120 kn, 215 kn)

Zara (300 kn)

Topshop (350 kn, 380 kn)

Topshop (270 kn, 380 kn)

Objavljeno: 20.06.2019. u 00:00
Tagovi: kombinezon

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p