TRENDOVI

Najljepši modeli dolčevita koje ćemo nositi cijelu jesen i zimu!

Bezvremenski modeli koji osvajaju na prvu!
Svatko tko imalo drži do svog modnog izričaja dobro zna koliko je važno u garderobi imati nekoliko osnovnih, temeljnih komada kojima se uvijek iznova vraćamo. Savršen primjer za to jest bijela košulja na kopčanje ili pak crna haljinica koja je očigledni klasik, no sada kada ulazimo u nešto hladnije mjesece, jedan od najvažnijih komada svakako jest kvalitetna, bezvremenska dolčevita!

Dolčevita je također jedan od onih univerzalnih komada koji pristaje gotovo svakom stilu - od uskog i pripijenog izgleda pa sve do opuštenog, ležernog stylinga, ali i sofisticiranog, profesionalnog looka - svestranost ovog odjevnog komada zaista je beskonačna. Osim toga, u trenutnoj ponudi omiljenih brendova pronaći ćete i zaista velik izbor tkanina poput pletiva, pamuka i vune. I dok neki od dostupnih modela podrazumijevaju laganije, prozračne modele koji izbjegavaju onaj osjećaj glomaznosti, drugi su modeli nešto deblji, a sve kako bi pružili dodatnu toplinu tijekom zime. Ove sezone u trendu su oversized modeli sa zvonastim rukavima i volanima, a nose se i jarke boje, kao i zabavni uzorci poput leoparda ili pak cvijeća. Ove sezone izbor dolčeviti oduševit će i one koji izbjegavaju vrlo visoke ovratnike, a sasvim smo sigurni kako ćete ih obožavati nositi i kroz narednih nekoliko sezona!
 
A s obzirom na sve bogatiju svakodnevnu ponudu omiljenih brendova, kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili neke od naših favorita koji su nas osvojili na prvi pogled, a koji će savršeno zaokružiti baš svaki outfit! 

Reserved (300 kn)

 Reserved (260 kn)

 Reserved (300 kn)

 Reserved (300 kn)

Zara (230 kn)

 Zara (280 kn)

 Zara (230 kn)

 Zara (230 kn)

Mango (300 kn)

 Mango (400 kn)

 Mango (350 kn)

Mango (550 kn)

 

Foto: Instagram, Reserved, Zara, Mango
Objavljeno: 18.11.2022. u 15:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p