TRENDOVI

Najljepši modeli kupaćih kostima iz aktualne ponude omiljenih brendova koji će vas osvojiti na prvu!

Modeli s kojima nema greške!
Svačiji koncept savršenog kupaćeg kostima je drugačiji. Za neke je sve u kroju i udobnosti tkanine i remena. Za druge, to su svijetle boje i zabavni, moderni detalji. No bez obzira na to što vam je prioritet kod odabira savršenog kupaćeg kostima, ono što je sigurno jest da je idealan kostim  onaj u kojem se osjećate dobro u svom tijelu!

Ne znamo za vas, ali nama se čini kao da je cijela ova godina vodila do ovog trenutka; Dani su izrazito topli, sunce sve jače, a ljetna sezona u punom je jeku! Ljetni godišnji odmori već su počeli, a osim nove ljetne garderobe u kojoj ćemo provesti ovu sezonu, krajnje je vrijeme da, ako već niste, pronađete idealan kupaći kostim (ili više njih) koji ćete obožavati nositi na cjelodnevna kupanja. Bez obzira na to preferirate li najmodernije kupaće kostime, jednodijelne komade ili pak više volite bikini modele, u bogatom izboru omiljenih brendova pronaći ćete baš sve od navedenog. Postoji toliko mnogo opcija i stilova za pronalazak savršenog kroja, a količina izbora mnoge bi mogla natjerati da se toliko izgube u opcijama, da na kraju i odustani od shoppinga uopće. Ono što biste svakako trebali uzeti u obzir jest veća ili manja potpora za grudi koja je vrlo često presudna za udobnost, baš kao i oblik donjeg dijela koji može vrlo lako “sakriti” neke nedostatke.
 
Upravo zato, kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili naše favorite koje smo odmah poželjeli strpati u košaricu, a u kojima ćete ove sezone bez imalo sumnje zasjati na plaži! 

Reserved (60 kn)

Zara (230 kn)

 Reserved (160 kn)

 Zara (230 kn)

 Reserved (160 kn)

 Mango (130 kn)

 Reserved (160 kn)

 Reserved (199 kn)

 Zara (140 kn)

Reserved (230 kn)

Zara (230 kn)

Reserved (160 kn)

 Mango (130 kn)


Foto: Instagram, Reserved, Mango, Zara
Objavljeno: 26.07.2022. u 16:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p