TRENDOVI

Najljepši remeni iz aktualne ponude koji će podignuti baš svaku kombinaciju!

Trendi modeli s kojima ne možete pogriješiti!
Moramo priznati da neki od naših najvećih favorita iz ormara vrlo često predstavljaju spoj estetike i funkcionalnosti, što je svakako slučaj sa sve popularnijim remenjem. Iako su u početku dizajnirani da na mjestu drže odjevne predmete, u modernom svijetu, oni se smatraju jednim od najfunkcionalnijih modnih dodataka koji baš nikada ne izlaze iz mode!

Poznati svjetski stilisti savjetuju da o remenju razmišljamo kao o komadu nakita; Baš kao što savršen outfit može djelovati nepotpuno bez nakita, tako i pojas može toliko zaokružiti cijeli styling da biste se mogli osjećati ‘golo’ ako ga ne nosite. Pojasevi su također korisni kada je riječ o naglašavanju oblina, ili pak u razbijanju uzoraka, tekstura i boja. Ipak, nošenje remena definitivno najviše pažnje privlači u struku, omogućujući vam da dodatno istaknute svoju figuru, bez obzira na to nosite li uske traperice ili pak lepršavu maksi haljinu. Danas ćete na policama omiljenih trgovina pronaći remenje u svim vrstama materijala - uključujući platno, kožu ukrašenu mnoštvom detalja, pa čak i lance, a sve su popularnije i ekološke varijante koje uključuju i veganske opcije te ostale ‘cruelty-free’ varijante.
 
Upravo zato, ni ove sezone nećete pogriješiti ako ste odlučili uložiti u kvalitetan remen koji ćete nositi godinama, a sjajne opcije pronaći ćete i u ponudi obožavanih high street brendova koji se mogu pohvaliti nikad bogatijim izborom koji nas je osvojio na prvu! U nastavku potražite nekoliko naših favorita! 

Reserved (9,99 €)

 Reserved (9,99 €) 

 Mango (8,99 €)

Mango (19,99 €)

 Mango (29,99 €)

Reserved (7,99 €)

 Reserved (9,99 €)

 Reserved (9,99 €)

 Reserved (9,99 €)

Zara (17,95 )

Reserved (15,99 €)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Reserved, Stradivarius
Objavljeno: 01.02.2023. u 15:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p