TRENDOVI

Najljepši zimski kaput koji laska baš svakoj figuri

Model koji nas je osvojio na prvu!

Ove zime i nismo baš toliko obnavljali svoju garderobu kao prijašnjih godina, najviše zato što svoje dane provodimo unutar vlastitog doma, no ono što nikako nismo mogli preskočiti je kupovina novog kaputa. Općenito zimi nam je prolazak idealnog kaputa najveći izazov jer očekujemo da odgovara našem stilu, figuri te da nam u njemu bude toplo, a jednom kaputu je to vrlo lako pošlo za rukom te se kao takav pronašao na wish listi brojnih trendsetterica.

Svaka sezona postavlja neke nove trendove kojima nastojimo udovoljiti, a ove zimske sezone, kada su kaputi u pitanju, vodimo se geslom što duži, to bolji. Riječ je o istovremeno klasičnom i trendi modelu koji je kao stvoren za elegantne i efektne lookove, a upravo takav kaput možete pronaći u Moninoj novoj kolekciji, s kojim završava potraga za idealnim modelom. Ono što posebno volimo kod ovog kaputa je njegova strukiranost, zbog čega laska baš svakoj figuri, dok zlatni gumbi unose određenu raskoš i posebnost. Također ovaj model idealan je za sve ljubiteljice minimalizma i klasičnog stila te neće oduzeti puno vremena u osmišljavanju outfita, budući da se vrlo jednostavno kombinira sa svim drugim modnim komadima iz ormara.

Topla vuna najčešći je materijal korišten u izradi dugih kaputa, a iznimka nije niti ovaj kaput zbog čega je riječ o najtoplijem modelu kojeg možete dodati u svoj zimski ormar. Trenutno ga možete kupiti po nešto povoljnijoj cijeni, od 134,99 eura, što i nije puno s obzirom na to da je riječ o kaputu iz kojeg se sigurno dugo nećete skidati!

Mona (134,99 eura)

Foto: Instagram, Mona
Objavljeno: 18.12.2020. u 15:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p