TRENDOVI

Najnovija kolekcija omiljenog brenda koja će vas osvojiti na prvu!

Umjetnost kao inspiracija najnovije proljetno-ljetne kolekcije

Divljenje prirodi i naš suživot s njom polazna su točka najnovije Reserved kolekcije za sezonu proljeće-ljeto 2020, a glavni fokus postavljen je na neukrotivom element, simbolu života I ponovnom ruđenju – vodi!

Dizajneri su pokušali kombinirati naizgled kontradiktorne trendove koji se isprepliću i nadopunjuju u Reserved RE.DESIGN kolekciji za proljeće-ljeto 2020. Kolekcija sadrži klasične, elegantne krojeve, elemente preuzete iz sportske tematike (najlon, uzice, crop topove i praktične, često predimenzionirane džepove), kao i romantični, eterični te izrazito ženstveni dizajn (šifon, prozirnost, fini cvjetni uzorci). Raznolikost se očituje i u paleti boja koja uredno balansira između crne, klasične bež boje, intenzivno ružičaste i bijele boje, te puderastih i pastelnih tonova (plava, žuta, ljubičasta).

Linija obiluje referencama na najpopularnije trendove: mračni romantizam, moderni vintage i trend donjeg rublja kao vanjske odjeće. Važno nadahnuće za dizajnere brenda je suvremena umjetnost, a posebno, kako oni sami ističu, djela onih umjetnika koji se mogu poigrati s prostorom i ljudskim osjetilima. Oni zamagljuju granice između onoga što je stvarno i dobro poznato i onoga što je iluzija, eterično. Cjelinu nadopunjuju i originalni modni dodaci, koji kolekciji daju bezbrižnu ljetnu vibru.

Slična estetika dominira u muškoj liniji kolekcije Reserved RE.DESIGN proljeće-ljeto 2020. Osim suvremene umjetnosti, osvrće se i na opušteni stil kalifornijskih surfera. Otuda pomalo sportski, streetstyle krojevi koji se savršeno slažu s laganim casual stilom. Laskavi spektar nijansi uključuje boje ljubičaste, ružičaste, tirkizne, zelene, mornarsko plave i limete. Među uzorcima, različite boje gradijentnih pruga zaslužuju posebnu pozornost.

Foto: Bartek Wieczorek
Modeli: Nandy Malaïka Nicodème, Aaron Shandel
Styling: Ewelina Gralak
Makeup: Wilson
Frizura: Kacper Rączkowski
Scenografija: Ania Witko
Objavljeno: 31.03.2020. u 12:56

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p