MODNI DODACI

Najpopularniji ručni satovi koje morate imati

Elegantna i chic nadopuna svakom staylingu

Jesen je vrijeme kada standardno obnavljamo garderobu, a osim na odjeću, pažnju treba usmjeriti i na detalje pri čemu ne mislimo na torbe i cipele, već na satove. Autentičnosti i određena doza strogoće koju nalazimo u satovima, vaš outfit će personalizirati i napraviti posebnim.

Vratimo se desetak godina unatrag i prisjetimo satova koji su bili ukrašeni šljokicama, cirkonima i sličnim kičastim detaljima. Vladale su žarke boje i prenaglašeno remenje, ali sada se je već nekoliko sezona zadržao trend minimalističkih satova. Jednostavne linije i dizajn daju sofisticiran i elegantan izgled, osim praktičnosti koja podrazumijeva podatak o tome koliko je sati, minimalistički satovi imaju i funkciju nakita koji se savršeno uklapa u dnevne i večernje izlaske.

U dnevnoj varijanti ponaša se nenametljivo, a opet iznimno efektno, dok u večernjoj varijanti može potpuno doći do izražaja ako ne nosimo neki drugi upadljivi nakit. Što se tiče boja, prevladavaju zlatna i srebrna, naravno s raznim varijacijama, pa tako možemo dobiti puderasto rozu, bakrenu ili gotovo bijelu. Remenje dolazi u metalnim materijalima ili kožnim s mogućnošću odabira brušene, lakirane kože, a popularan je i nehrđajući čelik.

S dobrim satom nikada ne možete pogriješiti jer savršeno upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju i budući da imate velik spektar ponude, sigurno će svatko pronaći onaj model koji se najviše uklapa u njegov osobni stil.

Mi vam donosimo nekoliko modela satova s kojima nećete proći nezapaženo.


CLUSE LA BOHEME (750 kn)

DANIEL WELLINGTON CLASSIC (1150 KN)

KOMONO ESTELLE (510 kn)

KOMONO ESTELLE (510 kn)

KOMONO WINSTON (680 kn)

MARC JACOBS (1300 kn)

MARC JACOBS (1300 kn)

NIXON TIME TELLER (750 kn)

PAUL HEWITT MISS OCEAN LINE (970 kn)

PAUL HEWITT SAILOR LINE (1350 kn)

Foto: Instagram, Watch-a-Porter, Marc Jacobs
Objavljeno: 08.11.2018. u 10:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p