TRENDOVI

Najpoželjnija jakna sezone u koju smo se zaljubili na prvu!

Divan i poseban model!

Fantastični uspjeh koji je postigao Kaftan studio s dizajnom IT jakni potvrdio se u nekoliko navrata, IT model je odavno postao njihov statement komad omiljen kod modnih znalaca i svjetski poznatih stilista.

Od svog osnivanja Kaftan studio naš omiljeni brand iz susjedstva je "fur free" modni studio, a njihove IT jakne su postale svojevrsna zamjena za krzno. Kaftan studio predstavlja osvježenje i u svoju stalnu postavku IT jakni sada dodaje i dva nova modela s pepito i leopard uzorkom. S obzirom na to da se materijal izrađuje ručno već postoji lista čekanja za IT jaknice koje su fuzija couture i ready to wear a čije bogatstvo posebno dolazi do izražaja prilikom kretanja. Još jednom se potvrđuje da su Kaftan studio IT jakne pravi modni hit!

IT jakne Kaftan studija nosile su globalno poznate zvijezde kao što su legendarna Chaka Khan, Jordyn Woods, glumice Natalie Martinez, Brenda Song, Marina Ruy Barbosa, kao i supruga oskarovca Mahershala Ali-a producentica i glumica Amatus Sami Karim, na editorijalima i snimanjima za magazine Variety, Lofficel, Harper's Bazaar, Mod, Elle i mnogim drugima.

Photo and Video: Edvin Kalić
Art Direction: Kaftan studio
Model: Iman Cukojević
Styling: Lejla Graho
MakeUp: Maja K. Talović
Hair: Meliha H. Višća
Objavljeno: 21.09.2020. u 09:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p