TRENDOVI

Najpoželjnija kolekcija godine s Ljupkom Gojić-Mikić u glavnoj ulozi!

Četiri snažne žene kao utjelovljenje čarobne Simone Rocha x H&M kolekcije!

Žena, baš poput mode, ima mnogo lica. Prevrtljiva je, ponekad kaotična, spontana i istovremeno krajnje koncizna. Njena ljepota jednostavna je u svojoj složenosti. Takva je i nova dizajnerska suradnja brenda H&M i mlade no beskrajno talentirane dizajnerice Simone Rocha. Proslavljena dizajnerica svijetu je predstavila kolekciju koja slavi romantičan i ženstven duh protkan snažnim punk detaljima što sjajno evociraju duh vremena suvremenog svijeta. A tko bolje istu može predstaviti nego četiri snažne žene čiji duh sazrijeva kroz četiri različite generacije. Ljupka Gojić-Mikić i njene kćeri utjelovljenje su nove Simone Rocha x H&M kolekcije te nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Irska dizajnerica Simone Rocha svakom novom kolekcijom otkriva neki novi, neistraženi djelić svog bajkovitog i posve drugačijeg modnog svijeta u kojem vlada harmonija vješto ukomponiranih tradicijskih elemenata i prepoznatljive eklektičnosti. Simone Rocha i H&M pokazali su da eksperimentiranje s predimenzioniranim krojevima, upečatljivim detaljima i mnoštvom slojeva tila ne može izroditi ništa drugo nego li kolekciju koja svojim genijalnim pristupom donosi pravo proljetno osvježenje i ženu postavlja u poziciju odvažne i samouvjerene individue koja se ne boji propitkivati modne granice. Isto tako, predstavljene su i muške te dječje modne vizije ove talentirane dizajnerice koje svojim jednako unikatnim pristupom i zaraznom energijom savršeno zaokružuju cijelu modnu priču.FASHION.HR je u suradnji s H&M-om imao priliku snimiti bajkoviti editorijal nadahnut ženskom snagom, a čiju su ideju na najbolji mogući način utjelovile četiri doista posebne žene. Ljupka Gojić Mikić zajedno sa svojim kćerima Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom utjelovila je sve ono što kolekcija Simone Roche za H&M jest – beskrajna igra moderne i sanjive estetike kojom se prožima nota raskoši i jasno definiranih dizajnerskih krojeva. Ljupka je sa svojim djevojčicama ispričala divnu obiteljsku priču nadahnutu individualnošću, a romantične haljine i kaputi, dojmljivi detalji i uzorci te koketiranje s transparentnim elementima ovaj editorijal učinili su sofisticiranom imaginacijom nekoliko različitih generacija žena koje povezuje ljubav - modna, ali i ona međusobna.

Kako bismo publici što slikovitije pokušali dočarati svu ljepotu ove kolekcije i ono što ista simbolizira, u nastavku vam donosimo divne fotografije i video novog modnog editorijala koji će vas u tren oka uvesti u teatralni svijet Simone Rocha kolekcije za H&M iz kojeg nećete poželjeti nikad otići!

Cijela kolekcija je dostupna ekskluzivno za online kupnju putem sljedećeg linka!

Art direction: Matea Rozina Nikšić
Foto: Matković&Vild
Video: Sven Custović
Set assistant: Magda Smojver
Styling: Barbara Repe
Make up: Nina Pejnović
Hair: Frizerski salon Teuta
Modeli: Ljupka Gojić-Mikić, Jana Sienna, Mila Amelie i Mari Dana
Lokacija: Brokenships Bistro
Objavljeno: 11.03.2021. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p