MODNI DODACI

Najpoželjnije sunčane naočale sezone

Modeli za savršen ljetni styling
Police 
S dolaskom ljetne sezone, sunčane naočale stupaju na scenu kao glavni modni dodatak svakoj kombinaciji. Kako bi pronašli model baš po svojoj mjeri, talijanski brand Police lansirao je jedinstvenu kampanju u sklopu koje vam svaki tjedan do 7.6. predstavlja Peek of the week – najpopularnije modele po promotivnim cijenama! Najpoželjnije sunčane naočale sezone dostupne su u optikama diljem Hrvatske, a popis prodajnih mjesta možete pronaći na facebook stranici Police Lifestyle Hrvatska.

Ovoga tjedna, Police predstavlja pravokutni model sa snažnom osobnošću koji jednako dobro pristaje muškim i ženskim licima. Izrađen je od iznimno lagane plastike i s vanjske strane prošaran efektom koji podsjeća na drvo, a dostupan je u svijetlim nijansama s kamuflažnim uzorcima koji su dobiveni posebnom tehnikom „prijenosa papira“. Kroz poigravanje kontrastnim mat bojama te zrcalnim ili gradirajućim lećama, stvoren je idealan ljetni modni dodatak.

Od 27.4. do 3.5., ovaj odvažan model možete nabaviti po promotivnoj cijeni od 749,00 kuna na prodajnim mjestima naznačenim u Police lokatoru na facebook stranici Police Lifestyle Hrvatska, a uz svaku kupovinu na poklon dobivate atraktivnu majicu. U galeriji fotografija donosimo must have komade iz nove Police kolekcije - izaberite omiljeni model i dočekajte ljeto u najatraktivnijem izdanju do sada!
  
Police 
Police 
Police 
Police 
Police 
Police 
Police
 
Foto: PR
Objavljeno: 27.04.2015. u 15:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p