MODNI DODACI

Najpoželjnije torbe ovog proljeća

Robert Sever predstavlja novu kolekciju

Robert Sever

Nova kolekcija torbi iz kreativne radionice modnog branda Robert Sever ugledala je svijetlo dana. Kolekcija koja će oduševiti sve poklonice ovog vrhunskog branda ekskluzivno je dostupna u svim Karla trgovinama. Torbe, koje će savršeno upotpuniti proljetne i ljetne odjevne kombinacije, izrađene su u visokokvalitetnoj koži, u bež i crvenoj boji sa metalnim detaljima zlatne boje. Selekciju čine tri modela od kojih su neki već klasici Robert Sever branda.

Torbica Gala prvi put je predstavljena 2005. godine, a ovo je njezina deveta inkarnacija. Malena u dimenzijama, može biti dnevna ili večernja torbica. Ovog puta je ukrašena kićenkama i staklenim perlama. Slična dekorativna tehnika primijenjena je i na pismo torbici Karla koju Robert Sever predstavlja i kao varijantu za proljetno-ljetnu sezonu. Ova torba, kao i sve u kolekciji, vrlo je praktična, pa ima dvije opcije nošenja.

Uz metalni lanac remen, postoji i opcija klasičnog kožnog remena. Viskokvalitetne kože, ova torba sa resama ukrašena je staklenim perlama. Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia koja je izvedena u koži dekoriranoj kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem dijelu. Praktičnost ove torbice je u dvije mogućnosti nošenja - sa klasičnim kožnim pojasom ili sa malim, ultramodernim pojasom u kombinaciji kože i zlatnog metalnog lanca. Moderne torbice okosnica su branda Robert Sever te samim time i zaslužuju posebno izdanje.

Robert Sever

„U svakoj kolekciji izbacujemo više modela, a ovih nekoliko se uvijek protežu i to kroz određene teme kolekcija. Marija i Gala su naše "signature" torbice i jako volimo kako izgledaju i koliko su pogodne transformacijama. One su zasigurno baza koja će uvijek biti u ponudi“, ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri popularnog modnog branda. „Svaka torbica je posebna je i ima svoje ime zahvaljujući inspiraciji koja se krije niza nje“. 

Robert Sever

Fotografije potpisuje mladi fotograf Ino Zeljak kojemu je ovo prva kampanja za RS brand, dok je zaštitno lice i ove kolekcije Iva Marušić, jedna od omiljenih modela branda Robert Sever. Zamake up zaslužna je Ana Rajić, a frizura je djelo Roberta Severa. Asistentica fotografa je Sara Dombre. Cijela kolekcija dostupna je ekskluzivno u Karla trgovinama diljem Hrvatske.
 
Osim navedenih torbi, selekciju unikatnih modela, kao i popularne RS Black ruksake u crnoj koži, za žene i muškarce, možete pronaći na online shopu
Objavljeno: 14.04.2015. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p