TRENDOVI

Najpoželjniji modeli cipela koje ćete obožavati nositi u nadolazećem periodu!

Stylish, udobne i funkcionalne varijante!

Cipele su bez imalo razmišljanja modni dodatak za koji volimo da je udoban i kvalitetan, ali naravno da zadovoljava i estetski element. Upravo zato pravi je trenutak da zavirite u aktualnu ponudu omiljenih high street brendova jer je asortiman čizama i gležnjača bolji no ikad, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom nadopuniti postojeću kolekciju!

Čizme i gležnjače najpoželjniji su modeli cipela u aktualnom razdoblju, kao i onom koji nam dolazi. Razlog zašto je to tako krije se u njihovoj funkcionalnosti i lakoći kombiniranja, a naravno nije zanemariva niti činjenica da gotovo svaki model možete iznova nositi još puno sezona. Ovog puta u fokusu su nešto robusnije gležnjače koje koketiraju s izgledom popularnih marti, ali volimo i klasične motorističke varijante koje će odlično naglasiti casual stylinge i svakoj kombinaciji podariti notu modne odvažnosti.

Osim spomenutih modela, tu su i elegantne gležnjače na petu koje kombiniramo s jednostavnim haljinama, suknjama i hlačama, a jednako dobro funkcioniraju u dnevnim i večernjim prigodama. Što se tiče boje, nose se klasični zagasiti tonovi zemljane nijanse, ali i detalji, pa svakako razmislite o modelima koji krije zanimljiv print ili vez koji će svaki styling podignuti na jednu posve novu razinu. Iako smo sigurni da ste već obavili shopping, malo dodatne motivacije nikad ne škodi i zato u nastavku možete pronaći stylish modele cipela za koje vjerujemo da će se divno uklopiti u svačiji stil!

Uterque (1400 kn)

Aldo (490 kn), CCC (229 kn)

Stradivarius (230 kn)

CCC (249 kn), Bershka (550 kn)

Bershka (300 kn)

CCC (249 kn, 699 kn)

Stradivarius (450 kn)

Uterque (1200 kn), Aldo (690 kn)

Bershka (450 kn)

Zara (600 kn, 600 kn)

Foto: Instagram, Bershka, Uterque, Stradivarius, Aldo, CCC, Zara
Objavljeno: 26.10.2020. u 12:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p