TRENDOVI

Najprodavanija torba iz Zare dobila je stylish mini verziju!

Model koji želimo imati!

Vjerujemo da sigurno znate za popularanu Zarinu torbu koji neodoljivo asocira na Bottega Veneta Cassette model. Naime, Zarina varijanta je prilikom samog lansiranja na police trgovina bila rasprodana u rekordnom roku, a ovaj modni div je vrlo brzo predstavio i nove inačice tako traženog modela. Tako je sada red došao na mini varijantu koja nam je odmah ukrala svu pažnju.

Mini varijanta ove popularne torbe dolazi u tri boje, prljavo bijeloj, ljubičastoj i narančastoj, a glavni detalj je i dalje efektan zlatni lanac koji podiže cijeli dizajn. Ovaj model idealan je za kombinacije u kojima želite naglasiti detalje te dnevne i večernje stylinge koji sigurno neće proći nezapaženo. Isto tako, budući da je riječ o nešto upečatljivijim bojama i bezvremenskoj bijeloj, ove torbice lako se kombiniraju s minimalističkim odabirima jer kombinaciju podižu u svega nekoliko trenutaka, no jednako dobro funkcioniraju i u odvažnim modnim pričama.Isto tako, ova torbica idealna je za tople dane koji će doći prije nego što mislimo, a koja će se zbog boja divno uklopiti u zaigrane proljetne outfite te naglasiti svu ljepotu dinamičnih modnih odabira koje proljeće itekako voli.

Stoga, tražite li idealan model koji možete nositi na razne načine, s ovom torbicom nema greške, a kako biste na vrijeme ‘ulovili’ svoj primjerak, naručiti ga možete putem sljedećeg linka!

Zara (350 kn)

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 20.01.2022. u 14:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p