TRENDOVI

Najstylish par Instagrama čiji stil ćete obožavati

'Matching outfits' nisu nikad izgledali bolje!

Iako smo već odavno navikli da je Instagram postao platforma na kojoj u svega nekoliko klikova možemo naići na posebne i kreativne pojedince, ovog puta ponovno smo se pozitivno iznenadili. Naime, iza profila Young Emperors krije se par koji svojim zanimljivim i nadasve drugačijim kombinacijama pomiče granice stila, intrigira, ali i oduševljava, stoga predlažemo da što prije zavirite na spomenuti profil jer smo sigurni da ćete vrlo brzo pronaći inspiraciju za kreiranje vlastitih, nešto drugačijih stylinga.

Isabelle Chaput i Nelson Tiberghien nalaze se iza Instagram profila Young Emperors, a riječ je o kreativcima koji se bave digitalnom produkcijom, fotografijom te naravno osmišljavanjem posebnih odjevnih kombinacija. Već na prvi pogled jasno je kako ovaj par voli 'matching outfits' formu odijevanja, a moramo priznati kako im to jako dobro polazi za rukom. Njihovu modu možemo opisati kao vrlo eklektičnu, konfuznu, ali istovremeno neizmjerno zanimljivu i posebnu. U svom izričaju objedinjuju zanimljive trendi elemente s modnih pista, ali i one vintage, dok je sve zajedno upakirano u drugačiji modni fusion koji kao takav ostavlja puno prosora za eksperimentiranje. Isabelle i Nelson upoznali su se na studiju u Parizu, a nedugo zatim započeli sa zajedničkim radom te se osim modom, bave i različitim formama umjetničkog performansa. Ovaj zanimljiv par je bez imalo dvojbe nepresušan izvor inspiracije i bez obzira na to što se može činiti kako modno odudaraju od većine, sigurni smo da će baš svima poslužiti kao inspiracija i poticaj za otkrivanje nekih novih modnih struja koje se konfrontiraju trendu jednoličnosti te zagovaraju individualnost, kreativnost i iskazivaje vlastite osobnosti odijevanjem.

Kako bismo vas potaknuli na izlazak iz provjerenih modnih kalupa, u nastavku smo izdvojili neke od kombinacija ovog stylish para, stoga predlažemo da već danas zavirite u svoj ormar i poigrate se naizgled nespojivim odjevnim predmetima!

Objavljeno: 19.03.2020. u 11:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p