TRENDOVI

Najtraženija bijela košulja iz Zare koja se mora pronaći u svačijem ormaru!

Model koji će vas osvojiti na prvu!

Iako se trendovi iz sezone u sezonu mijenjaju, postoje određeni klasici koji su vječni, a klasična bijela košulja je bez imalo razmišljanja jedan od njih. Upravo zato bez obzira na to što nam se sve bijele košulje doimaju slično, novih modela nikad dosta, a Zara je ovog puta predstavila model u kojeg ćete se sigurno zaljubiti i poželjeti u svojoj kolekciji!

Riječ je o naizgled klasičnoj bijeloj košulji nešto užeg kroja, ali prava posebnost ovog modela krije se u njegovim detaljima. Naime, na rukavima se nalaze detalji u vidu efektnog perja u nježno ružičastoj nijansi i upravo zato, ova košulja je model koji podiže baš svaki styling i čini ga neodoljivo dobrim. Nama se jako sviđaju kombinacije koje uključuju obične traperice i najdraže salonke, a košulja je tu kako bi cijelom stylingu podarila ‘wow’ dojam. Isto tako, osim s trapericama, spomenuti model nosimo i s raznim drugim varijantama hlača, ali i suknji.

Zbog svoje zaigranosti, ovu košulju možete nositi s vibrantnim suknjama, midi ili maksi, jer ovom modelu baš sve dobro pristaje. Stoga, tražite li statement komad koji bez imalo razmišljanja iskače iz mase, drugačiji je i poseban, ovo je košulja koja će zadovoljiti sve navedeno i otvoriti dovoljno velik prostor za modnu igru i eksperimentiranje te u konačnici chic stylinge.

Kupiti ju možete u Zari putem sljedećeg linka!

550 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 23.11.2021. u 14:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p