TRENDOVI

Najudobnije tenisice na tržištu ove sezone izgledaju bolje nego ikad!

Zašto ove jeseni svi na Instagramu nose adidas ZX 2K Boost tenisice?

Mladi kreativci i influenceri ih obožavaju i ne skidaju se iz novog modela adidas tenisica ZX 2K BOOST, a ovih dana objavama su preplavili društvene mreže Instagram i TikTok. Popularni zagrebački trap trojac KUKU$, YouTuber Marko Vuletić, influencerice Karla Zelić i Beatricia Palčić, miljenici publike svjetskog glasa DJ dvojac Vanillaz, Enma Antonietta, Pave Elez tek su dio oduševljenih obožavatelja brenda.

Jedinstveni i iznimno udobni modeli upečatljivih boja posebno oduševljavaju mlade kreativce, a upravo je njih adidas imao na umu kod kreiranja ovog modela. Titulu predvodnika među adidas Originals tenisicama ZX serija duguje kombinaciji najnovijih tehnologija i vrhunskog dizajna, a kad su u adidasu tome još dodali revolucionarnu BOOST tehnologiju dobili su najudobniju tenisicu na tržištu.

Ove sezone adidas Originals donosi ZX 2K Boost u zanimljivim ombre paletama boja. Ženski model tako ima bijeli mrežasti gornji dio sa živopisnim potplatom koji od prstiju prema peti iz žarko ružičaste prelazi u plavu, dok muški model na potplatu prelazi iz plave u žarko crvenu.

Nove adidas ZX 2K BOOST tenisice dostupne su u adidas, Buzz i The Athlete's Foot trgovinama u cijeloj Hrvatskoj.

Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 17.10.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p