TRENDOVI

Najveći trend sezone: prozirne suknje i haljine koje privlače svu pažnju! 

Modni odabir namijenjen za one najhrabrije! 

Zakoračili smo u sezonu blagdanskih partyja, a to znači da jedva čekamo uskočiti u zavodljive modne priče koje ne prolaze nezapaženo. Baš kao i svaka sezona, ova tekuća također ima nekoliko ‘must have’ modnih favorita, a trend prozirnih suknji i haljina nametnuo se kao najpoželjniji! 

Vjerujemo da ste već na Instagramu primijetili kako se omiljene fashionistice ne skidaju iz prozirnih modnih komada. Točnije, uglavnom je riječ o haljinama i suknjama, a mogu se pronaći čak i hlače istog tipa. Već na prvi pogled riječ je o odvažnom odabiru koji će oduševiti sve one koji vole privlačiti pažnju nešto drugačijim odjevnim kombinacijama. Prozirni modni komadi nose se na razne načine, ali ako je primjerice riječ o suknji, predlažemo sljedeću varijantu. Odjenite uski crni bodi, duži oversized blejzer te omiljene salonke ili čizme. Naravno, sve skupa zaokružite s omiljenim modnim detaljima.

S ovom kombinacijom postići ćete zavodljiv look koji nije vulgaran, ali je itekako odvažan. Naravno, možete se poigrati s bojama, pa osim crne kombinirati bodi vibrantne nijanse ili pak odabrati blejzer u boji. Mali trik kako nositi ovu kombinaciju ako se niste u potpunosti ‘pomirili’ s prozirnim dijelom je blejzer stisnut u struku efektnim remenom. Na ovaj način vaša bedra bit će ‘zatvorena’ od pogleda te ćete se osjećati ugodnije. 

Što se tiče kombinacija s haljinom, princip je isti kao i sa suknjom, samo što osim bodija dugih rukava možete birati onaj s tanjim naramenicama koji će izgledati ljepše u kombinaciji s haljinom na duge rukave. Također se možete poigrati bojom bodija, ali i cipela te u konačnici kreirati posebnu modnu priču. I u ovom slučaju možete nositi blejzer, ali mi glasamo za varijantu bez. 

U nastavku potražite nekoliko stylish prozirnih komada iz aktualne ponude omiljenih brendova! 

H&M (44,99 €)

H&M (89,99 €)

Alessandra Rich (£555.00)

Zara (800 kn)

Zara (800 kn)

Santa Brands (580.00 $)

Meshki (1.569 kn)

Zara (1000 kn)

H&M (139,00 €)

Foto: Instagram, Zara, H&M, Alessandra Rich, Santa Brands, Meshki
Objavljeno: 08.12.2022. u 15:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p