MODNI DODACI

Nakit koji privlači pažnju

Upoznajte hrvatski brend Emma&Nala

Mlada dizajnerica Sonja Žigić koja se krije iza brenda "Emma&Nala" za životni poziv je odabrala pravo, međutim strast za izradom statement nakita polako ju je odvukla na drugu stranu. Sve je počelo slučajno. Prebirući po starom nakitu svoje majke i bake koji je prepravljala i prilagođavala vlastitom stilu, odlučila se profesionalno okušati i educirati u izradi nakita. Nakon završene škole za dizajn i izradu umjetničkog nakita, brend Emma&Nala je ugledao svjetlo dana i polako se počeo etablirati na hrvatskom tržištu.

Svaka žena voli dobar komad nakita koji će podignuti ležernu dnevnu kombinaciju, a ogrlice Emma&Nala omogućavaju vam upravo taj efekt. U samoj izradi Sonja koristi drago i poludrago kamenje, skupocjenije elemente poput Swarovski kristalića, divnih ahata, hematita, ametista, pirita, mjesečevog kamena, obsidijana, citrina, gorskog kristala a uskoro i srebra, s drvom, pamukom, špagom, metalom, plastikom i staklom.

Inspiraciju pronalazi u neočekivanoj kombinaciji boja, materijala i omjera s naglaskom na asimetrične oblike koji joj predstavljaju posebno zadovoljstvo.

Emma&Nala nakit trenutno možete pronaći na internetu, na stranici: https://www.facebook.com/emmanalajewelry te u Clan Storeu (Frankopanska) za koji je dizajnirala posebnu capsule kolekciju.

 

A.P.

Photo: PR

 

Objavljeno: 21.11.2013. u 13:12

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p