MODNI DODACI

Naočale koje obožavaju poznate zvijezde

Popularni brand Mykita stigao u Ghetaldus
Mykita (Ghetaldus)
 
Iako na svjetskoj sceni postoje tek od 2003. godine, njemački brand Mykita već je osvojio srca ljubitelja vrhunskih naočala te se pozicionirao kao jedan od najkvalitetnijih svjetskih brandova.

Ove visokokvalitetne naočale koje prati vrhunski dizajn nose i Angelina Jolie, Lady Gaga, Tom Cruise, Brad Pitt i Sarah Jessica Parker, čiji smo upečatljivi zlatni model Franz, zapamtili u kino hitu Sex and The City 2.
Mykita (Ghetaldus)
 
 
Mykita je u rekordnom roku postala i omiljeni brend modnog svijeta te su ovi modeli u više navrata zastupljeni u svim relevantnijim modnim magazinima poput Voguea, Tush magazinea, Elle magazina i dr.
Mykita (Ghetaldus)Poznati su kao inovatori u svom području i prvi su koji su koristili novi materijal Mylon za izradu naočala. Karakterizira ga iznimna lakoća materijala koja dozvoljava raznovrsne opcije kada je o samom dizajnu riječ.
Mykita (Ghetaldus)Ponuda samih modela je doista impresivna. Ako ste ljubitelj retra, high techa, velikih okvira ili pak klasičnih modela, ovaj brand se potrudio dizajnirati ponešto za svačiji ukus.

Više modela potražite u poslovnici Ghetaldus u Ban centru po cijeni od 2.910,00 kn., u ulici Augusta Cesarca 4 u Zagrebu. Požurite po svoje Mykita dioptrijske naočale u Ban centru gdje vas čeka popust od 200 kn.

Foto: PR

Objavljeno: 14.02.2015. u 16:09
Tagovi: Ghetaldus, naočale

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p