TRENDOVI

Naočale kojima je teško odoljeti

Modne blogerice obožavaju ovaj model sunčanih naočala

sunčane

Popularni webshop ZeroUV sigurno ste posjetile barem jednom. U svojoj ponudi imaju fantastične sunčane naočale po jako pristupačnim cijenama i surađuju s brojnim modnim blogericama koje svakodnevno na svojim profilima i blogovima objavljuju zanimljive kombinacije s njihovim modelima.

Jedan model iz njihove aktualne ponude dominira Instagram profilima svjetskih, ali i naših modnih blogerica. Riječ je o bijelim retro naočalama koje su inspirirane YSL modelom i koje su ovog ljeta isfurale brojne ljepotice za čijim odjevnim kombinacijama uzdišemo. Nosile su ih Chiara Ferragni, Isabella Rakonić, Megan Ellaby i Matea Frajsberger, a uvjereni smo da će ih do kraja ljeta nositi još velik broj influencerica.

Djevojke su nas inspirirale za maštovit dnevni styling s bijelim sunčanim naočalama u kojima je fokus stavljen na genijalnu plavu haljinu iz H&M-a. Spojili smo je sa spomenutim naočalama, ravnim espadrilama i primjetnom mini torbicom.

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni

Isabella Rakonić

Isabella Rakonić

Matea Frajsberger

Matea Frajsberger

Megan Ellaby

Megan Ellaby

Naš prijedlog kako nositi ovaj model sunčanih naočala:

kombinacija

TORBA: Zara (200 kuna), SUNČANE NAOČALE: ZeroUV (70 kuna), ESPADRILE: Colors of California @ Karla (380 kuna), HALJINA: H&M (499 kuna)

A.B.

Objavljeno: 27.07.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p