MODNI DODACI

Naočale po mjeri svjetskih zvijezda

Thierry Lasry modeli prvi vrhu liste omiljenih asesoara

Ručno izrađene naočale Thierry Lasry, kod kojih se 'razlika jednostavno osjeti', zaludjele su modne insajdere kao i sve one s osjećajem za stil, pa su tako ove naočale prvi vrhu modne liste želja brojnih svjetskih zvijezda poput Madonne, Rihanne, Eve Mendes, Dite von Teese, Jessice Albe, Alessandre Ambrosio, Hilary Duff, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Nicole Richie, Anne Hathaway, Alicie Keys...

Kolekcija sunčanih naočala Thierry Lasry dnevno je prisutna u najznačajnijim međunarodnim modnim časopisima kao što su "Vogue", "W", "Elle", "Marie Claire", "Glamour", "TeenVogue", "L'Officiel", "InStyle", "WWD" i dr.

Thierry Lasry se može pohvaliti i suradnjom s jednom od trenutačno planetarno popularnih fashionistica Miroslavom Dumom. Model Anorexxxy 247 posvećen je njoj kao modnoj ikoni, te je izrađen u samo 247 primjeraka.

S obzirom na to da se radi o special edition modelu; Anorexxy 247 do sada se mogao nabaviti samo online na stranicama Aizel247.ru i na francuskoj stranici poznatog multibrand dućana Colette. Sada se ove popularne naočale mogu kupiti i u Bilić Vision optičkom centru u Zagrebu.

 

Kreativnost i kvaliteta - kamen temeljac brenda

Dizajner Thierry Lasry vlastiti je brend pokrenuo 2006. godine, a svijet je ostao oduševljen njegovim svježim pristupom dizajnu sunčanih naočala baziranog na konceptu futurističkog vintagea.

Kreativnost i kvaliteta kamen su temeljac ovog brenda, zbog čega na njegovim naočalama nećete vidjeti istaknuti logo ili neki drugi natpis.

Šarm brenda proteže se i na okvire naočala, koji završavaju na slovo 'y', čime oponašaju završetak imena i prezimena dizajnera. Tako da okviri nose imena poput 'Attracty',' Lively, 'Abusy'...

 

Jedina optika u Hrvatskoj u kojoj  možete nabaviti Thierry Lasry naočale je Bilić Vision optički centar u Centru Kaptol u Zagrebu.

Objavljeno: 07.05.2013. u 15:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p