TRENDOVI

Napravite same majicu sa zatvaračima

Efektan komad koji nije teško napraviti!

Ove sezone street style sa poznatih svjetskih tjedana mode bio je vrlo inspirativan. Uz genijalne majice Vike Gazinskaye o kojima smo već pisali, za oko nam je zapela i divna majica čiji se rukavi mogu maknuti jer su pričvršćeni zatvaračima. Iako vam ne donosimo DIY u fotografijama, uvjereni smo da ste već pogledom na ovu majicu shvatili kako se ona lako može napraviti. Trebate jednostavnu pamučnu majicu (predlažemo deblji pamuk kao onaj od kojeg su izrađene duksice i trenirke), traper košulju koju više ne nosite, dva zatvarača u boji po želji i malo strpljenja i dobre volje.

Ukoliko niste najspretnije sa šivaćom mašinom zamolite prijateljicu, mamu ili baku da vam sašije zatvarače na tkanine jer to može biti nezgodno ako još nikad niste šivale.

Krojenje je jednostavno, zapravo samo trebate odrezati dugi rukav sa majice i odvojiti dio rukava sa košulje te ih spojiti zatvaračem u novu majicu.

Nama je ideja odlična i spremamo se napraviti nešto slično u kombinaciji sa majicom boje mente, bijelom košuljom i zlatnim zatvaračima.

Ana Bacinger

Objavljeno: 12.04.2012. u 18:02
Tagovi: diy, majica

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p