TRENDOVI

Napravite sami hlače sezone

Style File by Ana Bacinger

hlače s resicama 
Iako smo mislili da smo secirali sve jesenske trendove koje su nam nametnule dizajnerske i high street modne kuće, street style zvijezde opet nam donose neke inovativne ideje kojima je teško odoljeti. Riječ je o klasičnim skinny trapericama čiji je donji dio nogavice rasparan i dolazi u obliku sitnih, no jako efektnih resica. 
 
Proučili smo ponudu dizajnerskih i high street dućana, no nismo pronašli ni jedan jedini model na ovu foru, ali smo zato pronašli puno odličnih DIY projekata kako da sami napravite ovaj cool modni komad. Jedna od naših omiljenih modnih adresa, blog HonestlyWTF nedavno je objavio jednostavan tutorijal u koracima, a mi vam ga prenosimo! Sve što vam treba su traperice skinny modela i kvalitetna paralica. Zamislite ove divne traperice u kombinaciji s najdražim crnim kaputom i jednostavnim gležnjačama. Idealna su alternativa klasičnom modelu jer će se pobrinuti da budete zamijećene, naravno uz dozu sofisticiranosti i dobrog stila.
 
Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.
 
traperice 
traperice 
traperice 
traperice 
traperice 
traperice 
traperice 
A.B.

preuzeto s honestlywtf.com
Objavljeno: 25.10.2015. u 10:05

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p