MODNI DODACI

Naprosto obožavamo: nove Yves Saint Laurent torbe

Pred-jesenska kolekcija koja će nesumnjivo oduševiti žensku populaciju
Pre-fall kolekcije posljednjih su sezona vrlo prihvaćene među modno osvještenom publikom, jer se prije svega mogu okarakterizirati kao iznimno praktične i nosive, i to u mnogo većoj mjeri no dizajnerske ideje na pistama. Pred-jesenske kolekcije, stoga, putem svojih prezentacija nude odjeću i modne dodatke u kojima ćete moći uživati cijele godine, a ništa drugačije nije ni kada su u pitanju luksuzni asesoari s potpisom Yves Saint Laurenta.


Iako prilčno smirena dojma, YSL torbe definitvno su one za kojima će se okretati glave. Aktualni trendovi, predivne i vrlo bogate jesenske boje te, što je najbitnije, skupocjeni materijali i besprijekorna izrada, recept su koji iz sezone u sezonu nagovara žene na kupnju ovih torbi, bez obzira na činjenicu što se već postojeći i dobro nam znani modeli uglavnom reinterpretiraju na neki novi način.

Od ogromnih modela, u koje ćete spremiti sve što vam treba za dan pred vama, do elegantnih večernjih clutch torbica za posebne prilike, Yves Saint Laurent stvorio je još jednu uspješnu kolekciju modnih dodataka, koja sasvim sigurno neće proći nezapaženo.


H.B.
Photo: Tooklookbook

Objavljeno: 06.06.2012. u 19:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p