MODNI DODACI

Naprosto obožavamo: print majice s potpisom Ivana Alduka

Dizajner kreirao posebnu liniju majica za Private Sale

Jedan od najtraženijih domaćih dizajnera Ivan Alduk, lansirao je cool žensku kolekciju majica s printom, koja je ekskluzivno dizajnirana za najveći on-line shopping klub -Private Sale.  

Alduk se poslužio kultnim ličnostima iz svijeta mode, glazbe i filma, te možete birati između Amy Winehouse, Johna Galliana, Karla Lagerfelda pa sve do Marilyn Monroe.

"Nastojeći svim ljubiteljima hrvatske mode i mog rada, pružiti priliku da imaju originalni dizajnerski proizvod i poklon za božićno vrijeme, odlučio sam se kupcima približiti dizajnom i cijenom, te na taj način omogućiti da svatko može posjedovati neki dizajnerski model -za koje svi znamo da najčešće imaju nešto viši cjenovni rang. T-shirt kao bazni odjevni komad  bio je idealan za rad, prvenstveno jer  se sa zanimljivim, originalnim dizajnerskim i grafičkim rješenjima mogu postići jako interesantni rezultati. Spajajući modne ilustracije, modne i javne ličnosti u karikaturističkom stilu sa temom poker karata, dobio sam efektne printeve koji prate estetiku moga dosadašnjeg rada, a i dodaju mu novu dimenziju."- izjavio je Alduk.

Majice možete nabaviti na adresi www.privatesale.hr i to po cijeni od 139,90kn.

Objavljeno: 09.12.2011. u 18:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p