MODNI DODACI

Narukvice za nadlaktice su apsolutni hit!

Imate svoj primjerak?

Rihanna, Kate Moss, Vanessa Hudgens, Nicole Richie i Sienna Miller samo su neke od poznatih trendseterica koje u toplim mjesecima vole svoje ruke ukrasiti dobrim komadom nakita. Osim klasičnih narukvica i prstenja spomenute dame ove su tople sezone na velika vrata vratile trend narukvica koje se nose na nadlakticama!

Narukvice zlatnih i srebrnih tonova koje su rađene posebno za nadlaktice bile su veliki hit u devedesetim godinama, no kao i sve ostalo i one su se vratile u modu. Upravo su ih neke od najpoznatijih svjetskih fashionistica isfurale među prvima uz svoje ležerne kombinacije. Kate Moss obožava one brenda Annina Vogel, a Rihanna modele Kathy Rose for Roseark.

                                             Asos

Ako vam se ovaj trend sviđa savjetujemo vam da zavirite u ponudu Asos web shopa ili da svoj najdraži model potražite na eBay i etsy stranicama koje u svojoj ponudi imaju fantastične modele.  Sudeći po popularnosti narukvica za nadlaktice samo je pitanje dana kada će se primjetni modeli pojaviti na policama vaših najdražih high street dućana.

                                       etsy.com

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 22.08.2013. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p