TRENDOVI

Naučite od njih kako biti boho!

Poznate trendseterice vole ovaj stil
Što bi zapravo značilo biti boho? Danas je svaka trendseterica boho ako svoju glavu ukrasi velikim šeširom mekanog oboda i ako na noge stavi neke retro čizme. Ako se uz sve spomenuto ogrne šarenom maramom i odjene toplo pletivo inspirirano etnom ona je prava boho princeza! Za hladnije dane svoju jesensku jaknu zamijeniti će toplom bundom i to je to!

  

Da ovo su tipične karakteristike današnjeg boho stila, a neke poznate dame u jesenskim i zimskim mjesecima najradije se vraćaju ovom stilu jer osim što im odlično stoji, boho je i nevjerojatno chic.

  

Koga ćete prvo spomenuti kada je riječ o boho trendsetericama? Mi definitivno Kate Moss, Siennu Miller, Rachel Zoe i Nicole Richie. Ove četiri dame boho imaju u malom prstu, no uz njih postoji čitav niz poznatih dama koje se s vremena na vrijeme žele osjećati poput pravog boema pa biraju kombinacije kojima pokazuju to raspoloženje. Tako nas je svojom simpatičnom kombinacijom koja je spoj maxi haljine i crne jakne sa krznenim ovratnikom očarala Kate Bosworth, a skroz nam je simpatična i Rachel Bilson u ležernom boho izdanju. Definitivni favorit je Blake Lively koja je na sebe nabacala sve i svašta, a konačan rezultat je pravi boho stil!

  

U našoj galeriji pogledajte kako poznate dame nose boho i inspirirajte se njihovim modnim kombinacijama za ovu jesen!

Ana Bacinger

photo: fabsugar.com

Objavljeno: 21.09.2011. u 13:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p