TRENDOVI

Ne možemo vjerovati da nije dizajnerska! Ova highstreet verzija Jacquemus modela je sve što trebamo ovog ljeta!

Ultimativna 'mala bijela haljina' sezone
Kada su u pitanju ovogodišnji ljetni trendovi, Mango je ponovno dokazao da je na razini zadatka. Od genijalne suradnje s kalifornijskim brendom Simon Miller, prepune živopisnih statement komada i žarkih boja do elegantnih lanenih komada iz nove ljetne kolekcije, mnogo je Mangovih modela koje vrlo lako možemo zamisliti u svojoj garderobi. Ipak, među njima se istaknulo nekoliko favorita, "male bijele haljine" inspirirane Jacquemusovim modelom, koja nas je osvojila svojom elegantnom jednostavnošću, ali i pristupačnom cijenom.

 Jacquemus je vrlo sličnu haljinu u maxi varijanti predstavio u sklopu svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2021. Ova nježna, bijela haljina s upečatljivim "duplim" naramenicama još se tada našla na listi želja brojnih trendseterica, a također je bila omiljeni odabir za vjenčanja.

Mangova je verzija zadržala prepoznatljivi gornji dio, ali ne i duljinu do poda, što je čini idealnom čak i za ležernije prilike, a dozu razigranosti dodaju joj i nabori te porub s volanima. Dobra vijest je da je ovaj model još uvijek dostupan na Mango webshopu i to po cijeni od 49,99 €!

Mango, 49,99 €

Foto: Instagram, Mango
Objavljeno: 26.05.2023. u 15:54
Tagovi: Mango, Jacquemus

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p