TRENDOVI

Ne znate kako nositi kultnu jaknu ovog ljeta?

Donosimo svježe prijedloge nošenja neizostavne traper jakne

 
Apsolutno smo sigurni da vam instrukcije iz kombiniranja dobre stare traper jakne ne trebaju, no svakako dobro dođe malo svježe inspiracije s ulica svjetskih metropola. Posljednji put smo predimenzioniranu traper jaknu spominjali zadnje zime, ali ni ovog ljeta je ne spremamo već nosimo uz gotovo sve.

Najefektnije i najaktualnije će izgledati uz usku pencil suknju ili midi haljinu. Igra uskog i širokog uvijek je stilski zanimljiva, pa tako i u ovom traper slučaju. Dodamo li u kombinaciju ljupki cvjetni print na suknji, priča postaje još bolja. Uz bazične pamučne maksi haljine uvijek će izgledati ležerno i sjajno, kao i s lepršavim ljetnim haljinama s kojima će postići dobar kontrast materijalima. S kožom traper tvori klasičnu cool kombinaciju, a želite li je malo osvježiti to ćete lako postići igrajući se s kratko rezanim topom i proporcijama komada.

 

 

 

 

 

 M.M.

photos: Vanessa Jackman, A Portable Package, Collage Vintage, Maja Vyh, Victoria Tornegren, They All Hate Us, Dulceida, Peace Love Shea, Stockholm Streetstyle

Objavljeno: 23.06.2014. u 08:40

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p