TRENDOVI

Ne znate što odjenuti na plažu? Izdvojili smo nekoliko genijalnih outfita koji će vas sigurno inspirirati!

Outfiti koji plažu pretvaraju u pravu modnu pistu!
Ljeto nam je već odavno stiglo, a s njim i visoke temperature! Kako ćemo u narednim danima osvježenje tražiti negdje na obali, nije naodmet imati nekoliko genijalnih modnih inspiracija, a koje baš svaku plažu pretvaraju u pravu pravcatu modnu pistu!

Sigurni smo da ste kao i svake godine svoj kovčeg pretrpali simpatičnim modnim komadima te da rijetko kada zapravo i stignete baš sve te komade iznositi. Ljeto je period kada ne postoje ograničenja kada je odijevanje u pitanju, a posebno kada gotovimo o outfitima za plažu. Kao najčešći odabir izdvaja se jednostavna, oversized haljina koju nosimo iznad kupaćeg kostima, a zahvaljujući kojoj ne trebamo previše razbijati glavu što zapravo odjenuti jer u jednom modnom komadu imamo gotov cijeli outfit! Posebno omiljene su bijele, prozračne haljine koje prekrasno naglašavaju preplanulu put, pa se takvi modeli moraju pronaći u baš svakom ormaru.

Nadalje, ove ljetne sezone omiljeni odabir su laneni kompletići koje možete nositi kao set ili pak kombinirati svaki predmet s drugim modnim komadima iz ormara. Tako s jedim setom imate na raspolaganju pregršt modnih kombinacija, a što je zaista praktično na odmoru. Ono što se definitivno isplati ponijeti sa sobom na ljetovanje je jedna oversized košulja, a koju zaista možete nositi na razne načine; od klasične kombinacije košulje i kupaćeg kostima, pa do toga da ju zavežete oko pasa gdje preuzima ulogu parea. Izbora je zaista pregršt, a u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih modnih izdanja za plažu koja će sigurno i vas inspirirati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 31.07.2022. u 09:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p