TRENDOVI

Nekoliko stylish dizajnerskih torbica koje želimo u kolekciji!

Modeli koji su nam odavno predmet žudnje!

Iako volimo zaviriti u high street ponudu i kolekciju upotpuniti pristupačnim trendi modelima, dizajnerski komadi ipak su ‘ulov’ za nešto duži period. Naravno, riječ je o torbama čije cijene nisu pristupačne, no ako si iste možete priuštiti, ponuda je i više nego raznovrsna, a mi predlažemo da birate klasike koji baš nikad ne izlaze iz mode!

Torbe su bez imalo razmišljanja detalj bez kojeg niti jedna kombinacija nije potpuna, a pridodamo li svemu i divan dizajn te kvalitetnu izradu, outfit koji će privlačiti sve poglede je zagarantiran. Kao što smo spomenuli, dizajnerski modeli nisu za svačiji džep, ali je riječ o komadima koji su vječni i u koje se isplati uložiti, pogotovo ako je riječ o klasicima. Primjerice, jednostavni baguette modeli idealni su za dnevne i večernje prigode, a baš nikad ne izlaze iz trenda.

Što se tiče boja, neutralan kolorit apsolutno dominira i lako se kombinira, no ne bježimo niti od boja, kao niti od trendovskih modela. Jacquemus torbice su modeli trenutka, ‘it’ odabir volite li pratiti aktualne trendove, a zimski model upotpunjen čupavim detaljima, oduševit će baš sve. Isto tako, tu si i varijante s vrlo zanimljivim ručkama i detaljima koji definitivno izdvajaju iz mase.

Stoga, imate li mogućnost izdvojiti nešto veću svotu novaca, u nastavku smo odabrali nekoliko predivnih dizajnerskih torbica za koje ne sumnjamo da će vas osvojiti na prvi pogled!

Jacquemus (£1,195)

Balenciaga (£1,850)

Gucci (£1,990)

Bottega Veneta (£1,740)

Prada (£1,800)

Prada (£1,700)

Valentino (£3,550)

Bottega Veneta (£1,740)

Jacquemus (£615)

Saint Laurent (£2,050)

Proenza Schouler (£1,435)

Magda Butrym (£1,303)

Balenciaga (£2,150)

Foto: Mytheresa, Instagram
Objavljeno: 20.09.2022. u 15:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p