TRENDOVI

Neodoljiv bež džemper iz Zare s detaljem koji podiže svaki outfit!

Zanimljiv dizajn koji jedva čekamo nositi!

Sigurni smo da ste već upoznati s činjenicom kako su upravo detalji ti koji svaki odjevni predmet čine nešto posebnijim i drugačijim. Upravo zato nije rijetkost da često biramo jednostavne i basic komade koji su nadopunjeni suptilnim, a opet tako zanimljivim ukrasima koji čine veliku razliku!

Zara je jedan od onih high street brendova kojem se uvijek neupitno vraćamo, a razlog zašto je to tako krije su u trendi pristupačnoj ponudi koju je vrlo lako uklopiti u vlastiti stil. Taj šarolik izbor i pregršt mogućnosti koje Zara pruža otvaraju nam veliko modno platno za eksperimentiranje, a ovog puta za oko nam je zapeo poseban duži džemper s ključnim elementom. Riječ je o resicama koje ovom odjevnom predmetu podaruju dinamiku i autentičnost, a najviše nam se sviđa u kombinaciji s bezvremenskim trapericama ili užim hlačama neutralnog kolorita.

Zara (170 kn)

Ovaj divan asimetričan oversized džemper zapravo seže do struka, a niže je ukrašen resicama koje neobavezno padaju i komuniciraju casual estetiku koja je kao stvorena za sve dnevne kombinacije u kojima je naglasak na udobnosti i funkcionalnosti, ali nije zanemarena niti stilska nota. Sinergija svega navedenog glavni je razlog zašto ovaj zanimljiv džemper želimo vidjeti u svojoj kolekciji, pa ako je i vas osvojio na prvu, sigurni smo da će vas inspirirati za pregršt kreativnih kombinacija koje će privlačiti sve poglede svojom originalnošću!

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 21.01.2021. u 11:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p