TRENDOVI

Neodoljiv šal koji podiže svaki styling i koji ćete nositi još puno sezona!

Detalj u koji se isplati uložiti!

Već odavno znamo da su detalji ti koji svakom stylingu podaruju dozu posebnosti i 'onog nečeg', a s obzirom na to da se nalazimo u zimskom periodu godine, šal se nameće kao nepogrješiv odabir. Naime, dobar i kvalitetan šal prije svega mora grijati i služiti svrsi, a zatim naravno zadovoljiti i estetsku stranu.

Upravo zato nije nimalo neobično što su šalovi popularnog brenda Acne Studios već dugi niz godina jedni od favorita kad je u pitanju spomenuti detalj, a razlog zašto je to tako krije se spoju funkcionalnosti i izgleda. Njihovi šalovi osim po kvaliteti, izdvajaju se divnim jednostavnom ili pak upečatljivim i zaigranim dizajnom, a baš jedan takav nam je ovog puta ponajviše zapeo za oko. Karirani uzorak te vedre i vesele boje, dovoljno su dobar razlog da ovaj prekrasan model poželimo u svojoj kolekciji, ali isto tako uvijek ga kombiniramo na neke nove i inovativne načine. Tako ovaj model šala možete nositi u potpuno sportskim kombinacijama, ali i nešto elegantnijim jer će na pravi način podignuti baš svaki styling i zimskom sivilu podariti dašak boje.

Također, iako je riječ o modelu čija je cijena nešto veća, moramo priznati da se isplati uložiti jer možete biti sigurni da ćete ovaj šal nositi još puno, puno sezona i uvijek izgledati jednako posebno i statement. Acne Studios šal možete nabaviti online, stoga ako tražite nešto što nema rok trajanja, kvalitetno je i drugačije, svakako kliknite na sljedeći link!

Acne Studios (€240)

Foto: Instagram, Acne Studios
Objavljeno: 04.01.2021. u 10:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p