TRENDOVI

Neodoljiva urbana kolekcija dva poznata brenda čije komade uvijek obožavamo nositi!

Kreativnost i umjetnost kao inspiracija za stylish ljetne komade

Pull & Bear i Smiley dva su dobro poznata brenda koja povezuje jednaka životna filozofija; filozofija temeljena na pozitivnom stavu i urbanom duhu koja je spojila kreativnost i umjetnički izričaj oba brenda te stvorila jedinstvenu Capsule kolekciju čiji će vas nesvakidašnji dizajn osvojiti na prvu.

Smiley je brend koji se s vremenom uspio razviti u ikonični modni izričaj koji itekako utječe na suvremenu modu i kulturu, a koji ujedno privlači i brojne relevantne umjetnike, kreativce i trendsetere, i to ponajviše zbog svoje cjelokupne filozofije koja se s godinama okupila oko prepoznatljivog loga - Smileya! U kombinaciji s konstantnim trendi inovacijama koje karakteriziraju Pull&Bear kolekcije, Smiley x Pull&Bear linija stvorila je sjajne komade koji uključuju majice, dukseve i traperice, a čiji je dizajn nastao crpeći inspiraciju iz ekspresionističke umjetnosti Van Gogha, impresionističkih djela Moneta i baroknog, Vermeerovog stila. Sve to s urbanim pečatom Pull&Beara, prigodnim grafikama i natpisima tvori neodoljive mladenačke komade idealne za ljetni period pred nama.

Smiley Girl with a Pearl Earring T-shirt, Smiley David T-shirt

Smiley hoodie with pink logo, White Smiley sport socks

White Smiley logos shirt, Sand Smiley slouchy jeans

Smiley effects of art T-shirt, Oversize Smiley face denim jacket

Oversized blue Smiley denim jacket, Blue Smiley slouchy jeans

White Smiley print T-shirt, White long sleeve Smiley T-shirt

Spomenuta Capsule kolekcija uključuje muške i ženske odjevne komade, a ženska kolekcija savršeno je upotpunjena dodacima koji zaokružuju izgled, a to su šeširi, prsteni, ogrlice i nezaobilazne Smiley čarape. Potpunu kolekciju možete potražiti na službenim stranicama na kojima ujedno možete i naručiti odabrani komad!

Black Smiley hoodie with reflective detail, Black Smiley joggers

Smiley T-shirt with pink logo, Van Gogh Smiley T-shirt

Smiley T-shirt with square-shaped detail, Lilac Smiley hoodie

Gold-plated Smiley earrings, Gold-plated Smiley necklace

Foto: PR
Objavljeno: 30.06.2020. u 12:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p