TRENDOVI

Neodoljivi jeans komadi za proljeće/ljeto

Od traperica do haljina

Jeans je vjerojatno jedini materijal na svijetu koji se može kombinirati uz ama baš sve. Prije godinu dana kuća Balmain na piste je vratila isprani razderani jeans kakav se nosio u 80-im godinama, a ako je suditi po novim kolekcijama u dućanima i na internetu izgleda kako će se taj stil zadržati još neko vrijeme.

Za sve ljubiteljice skinny jeansa ponuda je doista raznolika. Pored trendsetericama najdražeg sivog i gore spomenutog ispranog jeansa, na policama trgovina možete pronaći svu silu printeva od životnijskih do popularnih cvjetnih. Što se jaknica tiče, najzanimljivije i najskuplje su one kuće Balmain. "Statement Shoulders" u jeans izvedbi će se zasigurno pronaći i u povoljnijoj verziji high street brandova. Za sada Vam samo možemo reći kako Balmain jeans jakna košta nevjerojatnih 3000 EUR-a. Nešto jefitiniji je Alexander Wang čiju patchwork jaknu u kombinaciji jeansa, kože i tkanine možete kupiti na Net-A-Porteru za cca 1200 EUR-a.

Ponuda jeans haljina nas i nije pretjerano oduševila te su više-manje u standardnoj izvedbi s volančićima i ravno rezanim gornjim dijelom, a najveći izbor imaju Topshop i Miss Selfridge. cijene su razumne a kreću se u rasponu od 300 do 500kn.

U galeriji pogledajte jeans komade za nadolazeće proljeće/ljeto.

 

 

Objavljeno: 26.02.2010. u 10:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p