TRENDOVI

Neodoljivi model: Viralna Zarina kožna jakna ponovno je u prodaji

Stylish jakna koja je osvojio Instagram

Kožne jakne spadaju među nezaobilazne komade kojima se redovito vraćamo svake godine. Iako s klasičnim kožnim modelom ne možete pogriješiti, iz sezone u sezonu se javljaju varijante ovog nekoć buntovničkog stila. Svjedočili smo uzletu kožnih blejzera i kaputa, ali i motociklističkih i bomber modela, nerijetko predimenzioniranih i robusnih.

Oversized kožne jakne pomalo "ispranog" i iznošenog izgleda kakve su bile vrlo popularne devedesetih vratile su se u velikom stilu zahvaljujući trendsetericama poput Hailey Bieber i Kendall Jenner. Ovi retro modeli unisex izgleda pronašli su svoje mjesto i u high street kolekcijama, a posebnu je pozornost među fashionisticama izazvala jakna od umjetne kože u boji ugljena iz Zare.

Spomenuti model, prepoznatljiv po opuštenom kroju i ukrašen upečatljivim pojasom, postao je viralan još prošle zime. Tada je nestao s polica brzinom svjetlosti, a u njemu su prošetale brojne influencerice. Ako je ovaj bestseller osvojio i vas, ne sumnjamo kako će vas razveseliti vijest da je sada ponovno dostupan. Model je nedavno stigao u Zarinu ponudu u sklopu nove jesenske kolekcije, a njegova je cijena 49,95 eura.

Zara (49,95 €)

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 09.09.2023. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p