MODNI DODACI

Neodoljivi Nike modeli za prave trendseterice

Kolekcija koja obara s nogu
 
Sportski div Nike i poznata londonska kuća Liberty predstavili su najnoviju zajedničku kolekciju za jesen i zimu - Holiday 2014. Nike x Liberty, a u sklopu nje i novi, neodoljivi dizajn. Naime, riječ je o desetoj zajedničkoj kolekciji Nikea i Libertyja za koju je, u slavljeničkom tonu, osmišljen i poseban print na tenisicama u sklopu kolekcije. Po prvi put, Nike je modernizirao uobičajeni Liberty cvjetni print primjenom suvremenog geometrijskog uzorka, pa tako najnoviju kolekciju obilježavaju točke kombinirane s razigranim printom karakterističnim za Liberty. 
 
Najnoviji print ili, kako mu mnogi tepaju, malo umjetničko djelo pod imenom 'Belmont Ivy' prikazuje lišće bršljana koje istovremeno slavi i britansku povijest. Naime, malo dulji pogled izbliza otkriva kako svaki pojedini list sadrži obilježja novčanice od jedne britanske funte.
 
 
Nike x Liberty 
Nike x Liberty 
Najnovija kolekcija tenisica Holiday 2014 Nike x Liberty stiže i u Hrvatsku, i to u zagrebački Clan Store u Frankopanskoj ulici. Hrvatska je, uz Mađarsku i Češku, jedina zemlja u ovom dijelu Europe u čiju trgovinu stiže najnovija Nike x Liberty kolekcija i to u crnoj boji. Kolekcija u crnoj boji sadrži tri modela tenisica - Air Max 1 Mid, Internationalist Mid i Lunar Force 1 Sky Hi, čije se cijene kreću od 749 do 1.099 kuna.
 
photos: pr
Objavljeno: 20.11.2014. u 14:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p