MODNI DODACI

Neslužbene ambasadorice dizajnerskih cipela

Voljele bismo im biti u koži

Jeste li primijetili kako se svjetske trendseterice sve češće u javnosti pojavljuju noseći određeni brand cipela? Takvih primjera je mnogo, a mi vam donosimo one najočitije u kojima poznate dame reklamiraju pojedine dizajnere noseći gotovo isključivo njihove modele.

Selena Gomez velika je ljubiteljica Giuseppea Zanottija i njegova dizajna, što je lako primijetiti na crvenom tepihu. U posljednje vrijeme teško je izdvojiti event na kojem se pojavila, da njena stopala nisu krasile Zanottijeve kreacije.

 

Vanessa Hudgens prošli mjesec promovirala je svoj novi film "Sucker Punch", uglavnom u cipelama branda Sergio Rossi. Nije teško pogoditi zašto - proljetna kolekcija prepuna je glamuroznih cipela za koje njihov dizajner Francesco Russo kaže kako uspješno odolijevaju trendovima, a svaka od njih modna je priča za sebe.

 

Već i ptice na grani znaju da je Louboutinova nova najbolja frendica 'tračerica' Blake Lively i da je na račun tog prijateljstva dizajner jedan svoj model cipela nazvao upravo po njoj. Blake je uslugu uzvratila defilirajući crvenim tepihom u ulozi Louboutinova reklamnog prostora.

 

Prošle godine mnoge trendseterice ludile su za pumpsicama Briana Atwooda, dok su mediji dizajneru laskali titulom najboljeg u svojoj branši. Najpopularnija od svih bila je pumpsica The Maniac, a njenom dizajnu nije odoljela ni Eva Longoria, pogotovo modificiranoj verziji u satenu u kojoj je glumica viđena više puta.

 

Sjećate li se promo turneje filma "Sex i grad 2" koju je Sarah Jessica Parker odrađivala prošle godine? Upravo tim povodom rodila se ljubav između slavne glumice i statement kreacija britanskog dizajnera Nicholasa Kirkwooda, a Sarah nije propustila niti jednu prigodu da ime ovog dizajnera ne učini svjetski poznatim.

 

Ambasadorice čijih cipela biste vi voljele biti?

H.B.

photo: shoerazzi.com

 

Objavljeno: 29.04.2011. u 18:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p