MODNI DODACI

Nina Badrić obožava novu FreyWille kolekciju nakita

Magic Sphinx kolekcija posvećena je kreativnosti i umjetničkom izražavanju

Poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić našla se u ulozi modela nove kolekcije savršenog nakita FREYWILLE koji obožavaju žene diljem svijeta. Za ljeto su nam pripremili kolekciju naziva Magic Sphinx koja je posvećena kreativnosti, poticanju stvaranja i umjetničkog izražavanja.  Svojim elegantnim tijelom lava koje simbolizira snagu, krilima orla za slobodu i kreativnost, te prelijepom ženskom glavom za  intelektualnu superiornost, veličanstvena Sfinga nas poziva da istražimo svoje snove,  da se ohrabrimo probuditi umjetnika koji postoji u svima nama. Niz kolorističnih setova koji čine ovu FREYWILLE kolekciju nose nazive prema svojim bojama: Coral, White Pearl, Royal Blue, Turquoise i Platinum. Izbor najdražeg Magic Sphinx seta nije uvjetovan isključivo odjevnom kombinacijom koju s njime želite naglasiti, već dozvoljava potpuno prepuštanje osjećajima, a zanimljivo je kako svaka boja ima određeno simboličko značenje i psihološko djelovanje.

Odličan ljetni izbor je hladni osvježavajući FREYWILLE set Magic Sphinx Turquoise. Donosi  potreban dašak uzbuđenja  neutralnim tonovima, izvrsno se kombinira sa smeđim i zelenim nijansama, a s tamnoplavom bojom stvara klasični mornarski ugođaj. Ova boja mora i ledenjaka  ističe samopouzdanje i  ljepotu, a simbolizira budnost , jasnoću  te otvorenost uma. U mnogim kulturama vjeruje se da djeluje zaštitnički kao talisman, to je boja dubokog suosjećanja i ozdravljenja, boja istine i vjere, inspirirana vodom i nebom. 

FREYWILLE set Magic Sphinx White Pearl odiše profinjenom ženskom minimalističkom elegancijom. Idealan je luksuzni dodatak za svečane prilike uz crne i bijele odjevne kombinacije. Bijela boja bisera simbolizira čistoću, svježinu, lakoću i dobrotu, a odabiru je  samopouzdane  žene koje vole jednostavnost, eleganciju i otmjenost.

 

photos: Mare Milin


Objavljeno: 26.07.2013. u 19:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p