TRENDOVI

Nježna maturalna priča

Maturalne haljine Linee Exclusive i Amarie!

Nakon što smo vam predstavili kratke haljine Juraja Zigmana i Envy Rooma, ovoga puta možete vidjeti kakve maturalne haljine savjetuju modna imena Linea Exclusive i Amarie. Nježne boje i ženstveni modeli njihovih kreacija idealan su odabir za maturalnu večer.

 

Amarie, prepoznatljiva po svom ženstvenom stilu i svili, za vašu najvažniju večer predlaže haljine u boji pudera. U dugim haljinama te boje izgledati ćete upravo onako kako i trebate izgledati na maturalnoj večeri - svečano. Ako ipak želite napraviti mali odmak od klasike, možete odabrati kombinezon koji će ostaviti isti elegantan dojam, ali s trendi prizvukom. Amarie savjetuje i malu crnu haljinu u njezinom stilu. Crna svila s modelom srcolikog korzeta, koji je i prevladavao u njezinoj posljednoj kolekciji, izgledati će besprijekorno.

Posljednja kolekcija Linee Exclusive oduševila je svojim modelima u nježno rozoj boji. Kratke modele haljina bez naramenica, ukrašene sitnim volanima i asimetričnih oblika, Linea Exclusive predlaže i za maturalnu večer. One će vam pristajati poput pravog malog remek djela. Maturalnu večer možete provesti i u dugoj haljini iste boje, baš poput prave princeze ili u modelu svjetloplave boje u kojoj ćete doista biti posebne. Koju god haljinu odabrale iz Lineine kolekcije, ona vam jamči uspjeh svojim dugogodišnjim iskustvom.

 

Tina Bačić

Objavljeno: 06.05.2009. u 19:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p