TRENDOVI

Nose se: haljine na pruge

Što nude high street dućani za proljeće 2013.?
Prugice su jedan od onih uzoraka koji je uvijek moderan i koji se može genijalno isfurati neovisno kakav je vaš stil. Ovaj bezvremenski uzorak obožavaju žene koje preferiraju klasiku, njime svoje upečatljive kombinacije podižu djevojke koje vole eklektične odjevne kombinacije, a u njemu često viđamo i trendseterice koje njeguju retro stil. Ovog proljeća na vješalice brojnih high street dućana stigli su divni modeli haljina na pruge, a mi smo uvjereni da će upravo oni biti najveći hit ove tople sezone.U Zaru svratite po elegantne haljine na prugice koje se mogu odlično kombinirati za poslovni sastanak, za dan na poslu, ali i za večernji izlazak. Na posao ih nosite uz elegantne blazere i neprimjetne cipele na stabilnu petu, a za večernji izlazak uz najdražu kožnu jaknu i neke vrtoglavo visoke platforme.

H&M vam nudi ležerne modele haljinica koje su kao stvorene za sezonu festivala koja nam se približava. Njih zamišljamo uz robusne motorističke čizme, traper prsluke i šešire. Mango modele ćemo svrstati u isti koš kao i Zarine haljine na pruge, a Pull&Bear haljine se mogu podjednako dobro nositi za sve prilike. Treba jedino pripaziti na modne dodatke!


U našoj galeriji pogledajte haljine na pruge iz ponude high street dućana i probajte se odlučiti za samo jedan proljetni model!

Ana Bacinger

Objavljeno: 24.04.2013. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p