TRENDOVI

Nose se: hlače s tregerima

Veliki povratak popularnih tregerica!
Ako volite listati street style blogove i na vašoj listi najdražih trendseterica zapisana su imena Alexe Chung, blogerice Leandra Medine i Ljupke Gojić Mikić znate da su jedan od glavnih trendova tople sezone hlače na tregere.

Dok ih velika većina žena ne voli, postoji i onaj mali postotak žena koje već mjesecima u high street dućanima traži savršen model koji mogu nositi na ležeran, poslovan i svečani način. Donedavno smo ih mogle pronaći jedino u ponudi second hand dućana ili na dizajnerskim policama, no tregerice su se konačno vratile i u high street ponudu! Tako na policama Zare možete birati između elegantnih modela u crnoj boji koji se dobro kombiniraju uz svečane košulje, poslovne sakoe, ali i ležerne pamučne majice. Osim crnih, Zara naravno ima i fantastičnu ponudu modela od trapera koji dolaze u kratkim i dugim verzijama. Upravo su ti modeli najzanimljiviji modnim ovisnicama jer im dozvoljavaju da se igraju modom i da slažu primjetne kombinacije. 

Pull&Bear je ovih dana na svoju web stranicu stavio dva modela od trapera pa smo uvjereni da će oni uskoro stići i u naše dućane, a na web shopu ASOS smo pronašli savršene modele koji će ovog proljeća sigurno izmamiti poglede brojnih prolaznika kada ih isfurate na gradske ulice!


Ana Bacinger

Objavljeno: 17.04.2013. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p