MODNI DODACI

Nose se: torbe s hrvatskim potpisom

Modeli koje obožavamo ove sezone!

Ako ne želite šetati gradom s istom torbom kao većina trendseterica koje kupuju u high street dućanima savjetujemo vam da pogledate što u svojoj ponudi imaju poznati hrvatski brendovi i dizajneri. Ponuda torbi i ruksaka je svake sezone sve bolja, dizajneri uz odjevne komade povremeno u svoje kolekcije uvrste i odlične torbe, a tu je naravno i velik broj kreativaca koji su se specijalizirali za izradu torbi od prave i umjetne kože. 


                                    ADsign by Ana Dorotić

Ono što je odlično kod torbi naših kreativaca je širok raspon modela i mogućnost narudžbe u bojama i veličinama koje vama odgovaraju. Pogledajte genijalne aktovke u jarkim bojama brenda ADsign by Ana Dorotić ili se odlučite za zagasite modele Bags by Kristina. Ako volite posebne torbe koje privlače pažnju, no dovoljno su velike da vam u njih stanu sve sitnice za dan obavezno se javite djevojkama koje rade pod imenima Nohaa i Mary Bo Bags. Najljepše pismo torbe vam nude varaždinska dizajnerica Mura Pehnec i međimurski brend Mucca, a kvalitetne i bezvremenske modele pronaći ćete kod Ivana Alduka.

                                           Mura Pehnec

Godina je u znaku ruksaka pa sigurno želite u svoju kolekciju torbi uvrstiti i dobar ruksak! U tom slučaju vas šaljemo na Poppy Bags i Chicks on Chic Facebook stranice!

                                             Nohaa

U galeriju smo stavili neke od najzanimljivijih modela torbi s potpisom hrvatskih dizajnera i kreativaca!


Ana Bacinger

 

Objavljeno: 25.07.2013. u 14:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p